Dags för Europa League final mellan spanska Villarreal och engelska Manchester United. Villarreal tog sig till fina genom att slå ut Uniteds liga konkurrent Arsenal (2-1 totalt) medans United enkelt tog sig vidare efter totalt 8-4 i det dubbelmötet.

Manchester United kommer väl förberedda till matchen då Solskjær fick möjligheten att start med B betonat lag i sista omgången nu i helgen då man redan säkrat Champions League spel och titeln var sedan tidigare utom räckhåll. Enda nyckelspelaren som inte är säker till spel i finalen är Maguire som dras av en fotledsskada sedan tidigare, annars kommer alla till spel.

Villarreal kommer från en förlust i den avslutande omgången mot Real Madrid med 2-1, man hamnade tillslut på en sjunde plats i tabellen vilket gör att enda chansen för Europa Spel nästa säsong är vid vinst i finalen. Laget har gjort ett imponerande Europa spel denna säsongen och har ej förlorat i Europa League ännu. Bäst för spanjorerna har Gerard Moreno varit med sina 6 mål i Europa League.

United står för överlag en fin säsong man slutade tvåa i Premier League efter fantastiska Manchester City och nu kan man avsluta på topp med en titel, vilket även skulle vara Solskjærs första titel som manager i United.

Jag tycker United är numret större än Villarreal och ses som favoriter i att ta hem titeln, man har en utvilad offensiv med Bruno Fernandes som dominerat under säsongen och även Cavani som verkligen börjat hitta formen. United tror jag vinner detta under ordinarie tid så därför blir mitt speltips Manchester United seger till 1.81 gånger degen på Nordicbet.