Sverige EM-genrepar med två vänskapsmatcher innan man bär sig av till Sevilla för EM premiär mot Spanien. Först på tur i genrepet är Finland som även dem laddar upp för EM.

Sverige saknar Pontus Jansson och Victor Lindelöf som båda fortfarande är med vardera klubblag, annars tror jag på bästa möjliga startelva för svenskarna då jag tror man vill spela ihop sig så mycket som möjligt inför premiären mot Spanien.

Finland står för ett imponerande EM-kval och gjorde det även bra i Nations League, även dem lär vilja spela ihop sig inför EM turneringen så jag tror vi kan förvänta oss bästa möjliga elva från finnarna likt svenskarna, jag håller dock fortfarande Sverige som numret större.

Tror på en match med två lag som gör sig redo för ett efterlängtat mästerskap men fortfarande är sugna på att stå för bra insatser. Jag håller dock Sverige som det bättre laget då jag tycker man har snäppet bättre spelare på nästintill alla positioner, sedan besitter men individuell kvalitet i Forsberg, Kulusevski och Isak som Finland inte har. Därför blir mitt speltips Sverige vinst till 1.60 gånger degen på Nordicbet.