Dags för Rosenborg att spela sin näst sita match innan EM-uppehållet, detta gör man borta mot Sandefjord. Rosenborg placerar sig på en tredje plats med 8 poäng på 5 matcher placerar sig på en 10:e plats efter 3 poäng på endast två matcher spelade.

Rosenborg har en mycket fin offensiv och man har redan hunnit med att göra 13 mål, vilket egentligen borde lett till fler segrar men med ett försvar som inte presterat och släppt in 8 mål har det endast blivit 2 vinster än så länge. Laget sitter på en stark offensiv och målfarligast just nu är Kristoffer Zachariassen som redan nätat 6 gånger denna säsong, laget har även fått in succé spelaren från Sirius förra säsongen Stefano Vecchia som varit ett bra tilläg för lagets offensiv.

Sandefjord har som sagt endast hunnit med 2 matcher såhär långt där man tagit en vinst och förlorat en, första matchen förlorade man med klara siffrorna 3-0 men man studsade tillbaka bra omgången efter och vann med klara 3-1 borta mot Tromsø.

Personligen blir jag sugen på att lira raka Rosenborg vinsten till 1.70 gånger degen men deras svaga insatser defensivt gör mig fundersam, jag kikar därför över på målspel och hittar där Över 2.5 mål i matchen till fina 1.90 gånger degen på Nordicbet.

Rosenborg har haft över 3.5 mål i sina 4 senaste matcher så man kan lugnt säga att det är ett lag med mål involverade i sina matcher, man har även en stekhet Zachariassen som har 4 mål de senaste 2 matcherna i sitt namn och med spelare som Vecchia och Konradsen-Ceide runt sig kan de mycket väl bli fler mot Sandefjord. Även Sandefjord har spelat målrikt matcher senaste tiden och båda deras två inledande matcher har innehållit 2.5 mål eller mer. Därför blir mitt speltips Över 2.5 mål i matchen till 1.90 gånger degen som vi hittar på Nordicbet.