6 extra miljoner lockar säkerligen ett par extra system denna Super Sunday och nog kan det vara läge att ta med ett och annat skrälltecken extra. Kupongen spetsas till med två heta derbyn bland de 13 utvalda matcherna som såklart också måste känna av tempen på det allsvenska upploppet. Spelstopp 14.59 söndag 7 november.

Europatipset lilla systemet – 216 rader

 1. West Ham – Liverpool (2)
  Formen till trots lär West Ham stöta på patrull här mot ett fortsatt piggt Liverpool med Mohamed Salah i fortsatt superform.
 2. Everton – Tottenham (2)
  Ett par förluster till och Evertons positiva inledning byter riktning snabbt, vilket ett Tottenham med mycket att bevisa kan utnyttja.
 3. Leeds – Leicester (2)
  Nu släpper visserligen Leicester in väldigt mycket mål alltjämt men Leeds får inte mycket att stämma och kan få det tufft här.
 4. Arsenal – Watford (1)
  Ett av ligans formstarkaste lag bör kunna göra det mesta av hemmafördelen mot en motståndare som de trivs alldeles ypperligt mot.
 5. Häcken – Degerfors (X)
  Superviktigt bottenmöte med blott nio poäng kvar att spela om efter den här matchen, vilket lutar åt ett stelt kryss som dock rensar fint.
 6. IFK Göteborg – Malmö (X, 2)
  Trots fyra raka segrar är inte Göteborg säkra ännu och mot ett guldjagande Malmö lär det kunna smälla både här och där.
 7. Kalmar – IFK Norrköping (1, X, 2)
  Strax bakom toppen finns Kalmar och Norrköping som fortfarande har mycket kvar att spela om vilket kan ge en målrik tillställning på Guldfågeln!
 8. Milan – Inter (1, X, 2)
  Stekhett derby att vänta i Milano då Inter behöver brygga glappet upp till Milan i tabelltoppen som dock har en Zlatan Ibrahimovic i betydelsefull form!
 9. Sampdoria – Bologna (2)
  Blir det förlust här lär tränare Roberto D’Aversa få gå efter en tids bedrövlig form, men sett till tidigare möten är det kanske dags att packa väskan?
 10. Valencia – Atlético Madrid (X, 2)
  Det fortsätter att gå kräftgång för Atlético som släpper in lite väl många mål för Diego Simeones smak vilket ändå öppnar upp för ett utvilat Valencia.
 11. Osasuna – Real Sociedad (X, 2)
  Hemma i Pamplona brukar Osasuna trivas och så även mot Sociedad som dock envisas med att stanna kvar i tabelltoppen den här säsongen.
 12. Betis – Sevilla (2)
  Med två rejäla nederlag i bagaget är det ett stukat Betis som kliver in i derbyt och sett till tidigare inbördes möten har hemmalaget inte mycket att hämta här.
 13. Rennes – Lyon (1, X, 2)
  Spännande toppmöte mellan två lag som absolut kan utmana om Champions League-platserna den här säsongen, avgör hemmafördelen månntro?

Europatipset stora systemet – 1024 rader

 1. West Ham – Liverpool (2)
 2. Everton – Tottenham (2)
 3. Leeds – Leicester (1, 2)
 4. Arsenal – Watford (1)
 5. Häcken – Degerfors (1, X)
 6. IFK Göteborg – Malmö (X, 2)
 7. Kalmar – IFK Norrköping (1, 2)
 8. Milan – Inter (1, X)
 9. Sampdoria – Bologna (X, 2)
 10. Valencia – Atlético Madrid (X, 2)
 11. Osasuna – Real Sociedad (X, 2)
 12. Betis – Sevilla (X, 2)
 13. Rennes – Lyon (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Europatipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!