VM-kvalet är på väg att nå sin upplösning men än finns det sex poäng kvar att spela om. Sverige behöver göra jobbet mot Georgien och sedan hålla tummarna för att Grekland kan skrälla mot Spanien. Det mesta tyder dock på att det blir en avgörande gruppfinal till helgen men nog måste man våga hoppas? Spelstopp 17.59 torsdag 11 november.

Topptipset – 24 rader X 3kr

 1. Georgien – Sverige (2)
  Sverige är nära VM-platsen nu men kan inte ropa hej än utan planenligt säkra segern mot ett på pappret betydligt sämre Georgien.
 2. Grekland – Spanien (1, X, 2)
  Spanien går in som solklara favoriter men ett par tunga avbräck ger ändå ett motiverat Grekland en chans, inte minst sett till hur Sverige chockade Spanien.
 3. Rumänien – Island (1, X)
  Stark hemmafördel för ett Rumänien som vann senast lagen möttes och dessutom kan säkra playoff-platsen vid tre poäng här, men då ingen räknar med Island finns det skrällpotential!
 4. Irland – Portugal (2)
  En liten baksmälla efter EM gav sånär Irland tre poäng senast lagen möttes men Ronaldo kom sin vana trogen till undsättning och avgör även här.
 5. Slovakien – Slovenien (1)
  Jämnt att vänta här precis som vanligt trots att chansen till playoff försvunnit, men hemmafördelen och högre rankade Slovakien bör kunna ta detta.
 6. Armenien – Nordmakedonien (X, 2)
  0-0 senast lagen möttes innebär att båda lagen fortfarande har chans att nå playoff, men då gäller det att vinna här vilket landar troligen i ett nytt kryss.
 7. Azerbajdzjan – Luxemburg (X, 2)
  Luxemburg har vunnit två av lagens tre senaste möten och inte förlorat på fem, och med höstens stjärnskott Sebastien Thill i startelvan bör man ligga närmast segern.
 8. Ryssland – Cypern (1)
  Ryssland har gått som tåget i kvalet sedan förbundskaptensbytet och bör kunna få in ett par bollar på nästjumbon Cypern som inte har mycket att sätta emot.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!