Med bara minuter från full pott senast där vinsten hade multiplicerats med fem lämnar vi Milans 1-0 seger bakom oss och blickar vidare på onsdagens nya matcher istället. Sex matcher från Premier League och två från Serie A är vad som bjuds på en storlagstät kupong där Merseyside-derbyt på Goodison Park såklart sticker ut. Spelstopp 20.29 onsdagen 1 december.

Topptipset – 16 rader X 10kr

 1. Everton – Liverpool (X, 2)
  Visst ser Liverpool sådär imponerande oslagbara ut men åtta oavgjorda på de nio senaste derbymatcherna på Goodison Park kräver ändå sin gardering som rensar!
 2. Aston Villa – Manchester City (2)
  Fem raka segrar och en strålande stabilitet räcker långt för Manchester City som inte haft problem med Aston Villa förut och inte lär få det här heller.
 3. Southampton – Leicester (X, 2)
  Kanske att Leicester börjat trampa igång på allvar nu men sett till hur ofta man släpper in mål går det inte att lita på dem fullt ut ännu i den här typen av matcher.
 4. Watford – Chelsea (2)
  Ett frustrerat Chelsea kommer till Vicarage Road med en enda sak i sikte vilket bådar illa för Watford som snittar två insläppta per match hittils.
 5. Wolves – Burnley (X, 2)
  Vädrets makter gav Burnley spelledigt i helgen och det ska kunna väga in till deras fördel mot ett Wolves som brukar innebära poäng för Sean Dyche och Co.
 6. West Ham – Brighton (1, X)
  Trots två raka förluster hänger West Ham kvar på fjärdeplatsen och mot ett lite väl ineffektivt Brighton bör man väl kunna hitta vinnarspåret igen?
 7. Genoa – Milan (2)
  Milan behöver studsa tillbaka snarast möjligt med en seger och ett Genoa som haft en tung säsongsöppning erbjuder en passande uppgift.
 8. Sassuolo – Napoli (2)
  Luciano Spallettis Napoli fortsätter att imponera och mot ett framtungt Sassuolo kommer det finnas ytor att utnyttja för de formstarka serieledarna.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!