Det är en riktigt fin fotbollssöndag som väntar den här veckan där Djurgården och Malmö gör sitt för den allsvenska toppstriden under eftermiddagen. Kvällen rullar sedan vidare parallellt och därefter med toppmötet i Premier League mellan Chelsea och Manchester United för att sedan avslutas med Napoli – Lazio och Real Madrid – Sevilla. Ingenting man vill missa med andra ord! Spelstopp 14.59 söndag 28 november.

Europatipset lilla systemet – 192 rader

 1. Chelsea – Manchester United (1)
  Med så pass stor klasskillnad mellan lagen kan inte detta sluta annat än med ett par måls segermarginal för Chelsea.
 2. Manchester City – West Ham (1)
  Med fyra raka övertygande segrar i ryggen kliver City in som solklara favoriter här mot ett West Ham som förlorat sina två senaste besök till Etihad.
 3. Burnley – Tottenham (1, X)
  Tottenham visade i veckan att man fortfarande kan förlora mot i princip vem som helst vilket bådar illa då ett hårt jobbande Burnley står på andra sidan här.
 4. Brentford – Everton (1, 2)
  Skador och avstängningar plågar Everton men då Brentford både förlorat mot Norwich på sistone och släppt in tre mot såväl Newcastle som Burnley finns chansen alltjämt.
 5. Leicester – Watford (1, 2)
  Det är inte så mycket Watfords styrka som ger dem chansen här utan det faktum att det inte vore första gången denna säsong som Leicester spelar bort sig själva i en match.
 6. Roma – Torino (1, 2)
  Varje given vecka är svårt att förutse vad man ska få av såväl Roma som Torino, å andra sidan har ”gaffeln” varit synnerligen effektiv när de deltagit på kupongen!
 7. Napoli – Lazio (1, X, 2)
  Ingen räknar riktigt med Lazio här då Napoli är oerhört svårslagna hemma, men nog finns det kvalitet som ännu inte nyttjats till fullo Sarris lagbygge!
 8. Milan – Sassuolo (1)
  Om inte detta blir en av kupongens målrikaste matcher lär det i alla fall vara nära, men nog räcker Milans stabilitet hela vägen här i slutändan.
 9. Real Madrid – Sevilla (1)
  I precis rätt tid har Real Madrid hittat formen och då är man svårstoppade, inte bara hemma men också mot Sevilla historiskt sett.
 10. Espanyol – Real Sociedad (X)
  Alexander Isak målade i veckan och lär behöva göra det igen om det ska bli några poäng mot nykomlingen Espanyol som trivs alldeles ypperligt hemma.
 11. Djurgården – Varberg (1)
  Med det allsvenska kontraktet redan klart saknar Varberg den motivationskraft som tog poäng av både Malmö och Elfsborg nyligen vilket öppnar för guldjagande DIF.
 12. Kalmar FF – Malmö FF (X, 2)
  Trots att man leder Allsvenskan och har en hand på SM-guldet är det fortfarande mycket kvar att göra för mesta mästarna Malmö nere i Kalmar.
 13. RB Leipzig – Bayer Leverkusen (1, X)
  Det tenderar att bli jämnt när dessa drabbar samman och Leverkusens höjd går inte att underskatta, men Leipzig är bättre hemma och med Emil Forsberg i den här formen kan allt hända!

Europatipset stora systemet – 1024 rader

 1. Chelsea – Manchester United (1)
 2. Manchester City – West Ham (1)
 3. Burnley – Tottenham (1, X)
 4. Brentford – Everton (1, 2)
 5. Leicester – Watford (1, 2)
 6. Roma – Torino (1, 2)
 7. Napoli – Lazio (X, 2)
 8. Milan – Sassuolo (1, X)
 9. Real Madrid – Sevilla (1, X)
 10. Espanyol – Real Sociedad (1, X)
 11. Djurgården – Varberg (1)
 12. Kalmar FF – Malmö FF (X, 2)
 13. RB Leipzig – Bayer Leverkusen (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Europatipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!