Trots att Svenska Spel blev av med över 10 miljoner i lördags bjuds det ändå på 15 miljoner extra i potten den här veckan. Med storfavoriten Liverpool på kupongen är alla extra slantar välkomna då skrällchanserna ser ganska tama ut på förhand i resterande matcher i såväl Premier League som The Championship och avslutningsvis i League One. Spelstopp 15.59 lördag 27 november.

Stryktipset lilla systemet – 256 rader

 1. Liverpool – Southampton (1)
  Hemma fortsätter Liverpool att vara en riktigt gigant och det är bara om man jagar jackpottmiljoner som det finns skäl att gardera upp ett av Europas vassaste lag just nu.
 2. Brighton – Leeds (1, 2)
  Det är två lag i stort behov av tre poäng som gör upp i den sena matchstarten och även om kryss alltid är en risk lär detta knappast bli mållöst.
 3. Crystal Palace – Aston Villa (1, X)
  Det fortsätter att spelas glad anfallsfotboll i Crystal Palace vilket bör räcka långt också mot ett Villa på svag uppgång.
 4. Norwich – Wolves (2)
  Med Raul Jimenez tillbaka i målprotokollet bör det kunna ta fart i Wolves vartefter och nog tar man väl ner Norwich på jorden igen här?
 5. Birmingham – Blackpool (1, X)
  Ett frustrerat Birmingham jagar första segern på fyra matcher och det är ingen lätt uppgift att ta den mot ett tajt spelande Blackpool med tre raka kryss i bagaget.
 6. Bournemouth – Coventry (1)
  Visst hakar Coventry på playoff-platserna men till slut kommer effektiviteten sjunka, inte minst om det svaga bortaspelet består, vilket gör spiken väl motiverad.
 7. Hull – Millwall (X, 2)
  Det har blivit ett måste att ha med krysset på Millwall och mot ett hungrigt Hull med tre raka segrar råder inget undantag.
 8. Huddersfield – Middlesbrough (1, 2)
  Nog är det bara en tidsfråga innan Chris Wilder tar första segern med Middlesbrough men frågan är om det blir redan nu mot ett hemmastarkt Huddersfield?
 9. Luton – Cardiff (1, 2)
  Det är alltid riskabelt att spika detta Luton då det svajar en del men efter tre raka matcher utan mål kommer väl utdelningen till sist på hemmaplan?
 10. Peterborough – Barnsley (1, X)
  Det är ångestladdat att vänta när bottenduon drabbar samman i Peterborough men nog väger hemmafördelen ganska tungt ändå.
 11. Stoke – Blackburn (1, X)
  Hemmatrygga Stoke har fått bra utväxling under Michael O’Neill men får se upp med gästernas offensiva spets om det ska bli tre poäng här.
 12. Swansea – Reading (1)
  Vi fick ett par megaskrällar förra veckan och skulle Reading mot förmodan göra något liknande här har vi nog en ensam vinnare återigen!
 13. Plymouth – Wigan (1)
  Formkurvan till trots har Wigan haft ett betydligt lättare spelschema än Plymouth som trivs alldeles ypperligt hemma på Home Park

Stryktipset stora systemet – 864 rader

 1. Liverpool – Southampton (1, X)
 2. Brighton – Leeds (1)
 3. Crystal Palace – Aston Villa (1)
 4. Norwich – Wolves (2)
 5. Birmingham – Blackpool (1, X)
 6. Bournemouth – Coventry (1)
 7. Hull – Millwall (X, 2)
 8. Huddersfield – Middlesbrough (1, X, 2)
 9. Luton – Cardiff (1, X, 2)
 10. Peterborough – Barnsley (1, X, 2)
 11. Stoke – Blackburn (1, X)
 12. Swansea – Reading (1, X)
 13. Plymouth – Wigan (1)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!