Helgen hinner knappt gå över i måndag innan det är dags att bänka sig framför tv:n och övriga skärmar. Champions League är tillbaka med den så avgörande femte matchdagen och med viktiga poäng på spel på flera håll lär det bli en sevärd afton. De sex matcherna får sällskap av två från The Championship där i alla fall en av de givna spikarna återfinns. Spelstopp 20.44 onsdag 24 november.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Manchester City – PSG (1)
  PSG visade effektivitet senast lagen möttes och kan göra det igen, men Man City brukar kunna skapa tryck hemma på Etihad och har vunnit två raka mot PSG här.
 2. Liverpool – Porto (1, 2)
  Nog borde Porto kunna göra bättre ifrån sig än i returen, i alla fall om hemmalaget väljer att vila några av nyckelspelarna, men Anfield är ingen lätt arena att komma till.
 3. Atlético Madrid – Milan (1, X)
  Nu lämnar tåget perrongen och det återstår att se om Milan orkar hänga med mot ett Atléti som dock haft en tung Champions League-höst hittills.
 4. Club Brügge – RB Leipzig (1, X, 2)
  Allt är fortfarande på spel i den här gruppen och vi har således en potentiell målkavalkad att vänta mellan två lag som anfaller bättre än de försvarar.
 5. Sporting Lissabon – Dortmund (1, X, 2)
  Dortmund var det klart bättre laget i returen men kommer få slita desto mer här då Sporting har spelat upp sig sen dess och inte heller har råd att förlora.
 6. Sheriff Tiraspol – Real Madrid (2)
  Real Madrid har växlat upp den senaste månaden och börjar hitta rytmen ordentligt under Carlo Ancelotti som inte kommer acceptera annat än seger här när avancemanget kan säkras.
 7. Barnsley – Swansea (1, X, 2)
  För att ha mest bollinnehav av alla får Swansea ut lite för lite, och på bortaplan har det alltjämt varit betydligt tuffare för The Swans som kan få problem här.
 8. Blackburn – Peterborough (1)
  Inget lag har noterats för färre skott mot mål än Peterborough hittills och en stor del av det är tack vare det usla bortaspelet vilket inte räcker mot hemmastarkt Blackburn.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!