De 15 miljoner som ligger extra i potten denna stryktipslördag lär behövas för att ge någon vettig utdelning om de många favoriterna vinner. Avsaknaden av storlagen är dock det som sticker ut allra mest på kupongen och med många tuffa matcher kan det vara värt med ett lite större system innan VM-kvaluppehållet tar vid. Spelstopp 15.59 lördag 6 november.

Stryktipset lilla systemet – 192 rader

  1. Crystal Palace – Wolves (1, X)
    Båda lagen har fått fart under sitt nya ledarskap men kanske att det finns en lite bättre defensiv struktur i Crystal Palace som fäller avgörandet.
  2. Brentford – Norwich (1)
    För varje vecka som går desto mer övertygad blir man att Norwichs sejour i Premier League blir ettårig även den här gången.
  3. Brighton – Newcastle (1)
    Sist ut på kupongen motiverar att singla ettan på ett bättre spelande Brighton som är väl värda en seger nu efter en rad fina prestationer på sistone.
  4. Barnsley – Hull (1, X)
    I första hemmamatchen under nye om än tillfällige managern Joseph Laumann kom en välbehövlig seger för Barnsley som bör kunna byggas vidare på.
  5. Birmingham – Reading (1)
    Troy Deeney leder äntligen Birmingham på det sättet som han värvades för och nog kan de kräma ut en seger till mot formsvaga Reading innan uppehållet.
  6. Blackburn – Sheffield United (1, X)
    Hur Blackburn reagerar efter storförlusten senast kommer avgöra utgången av den här matchen mer än något annat men nog är man revanschsuget?
  7. Cardiff – Huddersfield (1, X, 2)
    Inte många tror på Cardiff men nog bör saker och ting se bättre ut framöver när Mick McCarthy nu är ett minne blott!
  8. Nottingham Forest – Preston (1, 2)
    Det är svårt att se förbi vad Preston lyckades med senast men frågan är om de kan hålla den nivån på mer kontinuerlig basis nu?
  9. Coventry – Bristol City (1, X)
    Inte släpper Coventry många poäng på hemmaplan inte och visst ska det mycket till för att ett Bristol som är inne i en svacka får med sig samtliga poäng här.
  10. Luton – Stoke (1, 2)
    Nog har Luton en fin högstanivå men emellanåt kommer ett bakslag som mot Preston och ett redan uträknat Stoke på bortaplan ligger i riskzonen.
  11. Millwall – Derby (X)
    Två av The Championships målsnålaste lag kan mycket väl ta ut varandra och Derbys förmåga att kryssa sig till resultat är svår att förbise här.
  12. Peterborough – Fulham (2)
    Nykomlingen Peterborough hade ingenting att sätta emot ett spelförande Swansea och kommer knappast få det lättare mot ligans bästa lag just nu.
  13. West Bromwich – Middlesbrough (1)
    Det ska till en megaknall om Middlesbrough blir laget som inflikar West Broms första hemmaförlust för säsongen, särskilt som de sett ut i sina två senaste matcher.

Stryktipset stora systemet – 972 rader

  1. Crystal Palace – Wolves (1, X, 2)
  2. Brentford – Norwich (1)
  3. Brighton – Newcastle (1)
  4. Barnsley – Hull (1)
  5. Birmingham – Reading (1)
  6. Blackburn – Sheffield United (1, X, 2)
  7. Cardiff – Huddersfield (1, X, 2)
  8. Nottingham Forest – Preston (1, X, 2)
  9. Coventry – Bristol City (1, X)
  10. Luton – Stoke (1, 2)
  11. Millwall – Derby (1, X, 2)
  12. Peterborough – Fulham (2)
  13. West Bromwich – Middlesbrough (1)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!