Lowerbracket final där Mousesport möter ATK, ingen kunde förutse att ATK skulle vara såhär nära en slutspelsplats men här är dom.

Jag såg båda matcherna som både ATK och Mouse spelade innan och kan säga att jag inte var imponerad utav något av lagen men båda tog sig vidare. ATK mötte ett bra G2 i en halv match där de tog 8 av 31 rundor, men efter halva matchen slutade G2 spela och ATK kunde ta sig vidare utan något vidare motstånd. Man mötte även ett dåligt North i första matchen i lowerbracket och vann med 2-0. Men nu kommer denna sagan vara slut enligt mig då de kommer upp mot ett lag som håller hög kvalité där de inte kommer ha någon chans. Om Mouse spelar som de ska göra och inte gör som G2 gjorde kommer man vinna denna match 2-0 och gå in i slutspelet enkelt.

Något man heller inte får glömma är att lagen möttes i första omgången av turneringen och där Mouse vann komfortabelt med 16-9 på nuke där ATK började som ct och därför tog 9 rundor. En trolig map som kommer spelas kommer vara Vertigo där atk nyss förlorade med 16-4 och Muose vann mot Liquid med 16-12.

Jag ser ingen annan utväg än att Mouse går vidare till slutspel med en vinst med 2-0. Oddset finns att hämta på de flesta sidorna men jag väljer att spela Muosesport -1.5 på bet365 till 2 ggr pengarna.

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2338066/atk-vs-mousesports-esl-pro-league-season-10-finals