Omgång 15 i Serie A inleds med ett stormöte mellan serieledande Inter och femte placerade Roma. Där Inter kommer till matchen hemma på San Siro med fem raka vinster medans Roma kommer till matchen två raka.

Inter går som tåget i Serie A och tog förra omgången över serieledningen från Juventus när man tog en 2-1 seger över Spal hemma. Conte som är ny Inter tränare inför säsongen har verkligen fått fart på Milano laget och trummar på i ligan på en första plats och en andra plats i CL gruppen bakom Barcelona. Som sagt ett formstarkt Inter som kommer till spel med en stekhet anfallare i Lautaro Martinez (13/3) som stått för 5 mål på 3 senaste matcherna i alla sammanhang. Defensivt ser det även där bra ut för Inter man har näst minst insläppa mål i ligan, endast 13 stycken.

Roma kommer hyfsat formstarka även dem, de har 2 raka vinster Serie A mot Brescia och Verona. Man ligger på en femte plats i Serie A hela nio poäng efter serieledande just Inter. Framåt har man stått för 26 mål sammanlagt och har som bästa målskytt Edin Dzeko med 8 mål. Defensiven har fungerat okej man har 15 insläppta de första 14 matcherna och nu ställs man mot ett formstarkt Inter och jag tror man kommer få det tufft framförallt defensivt.

Jag anser att Inters form är såpass bra och stark att man tar ytterligare tre poäng hemma mot Roma och spelar därför en rak Inter vinst till 1.86 gånger degen på Bethard. Inters offensiv med en ypperst formstark Martinez kommer göra det tufft för Romas defensiv.