Uddamålsvinst senast för Pixbo när man möttes senast men mycket har hänt sedan dess. Kalmarsund har gått igenom en svacka och blandat med resultat hitintils. Måste börja ta poäng mot topplagen för att kunna utmana ordentligt i år. Nära mot Falun men slarvade bort 2p senast hemma mot Växjö.

Pixbo vann relativt enkelt senast mot Warberg, precis som de bör göra men åkte på skalpen senast hemma mot FCH. Blandar och ger även dem. Ryktet säger att Östholm är osäker på spel vilket kan skilja poäng.

Jag tror på Kalmarsund i denna matchen, hittat hem med sin 1:a kedja igen men säkrar upp med ett HCP spel.

Lirar +2,5 @ 2.11 på Nordicbet, 3/5u.

En liten tv-peng på dubbelchans på Bet365 till @ 3,5. 2/5u blir det också.

För den som vill tycker jag det finns värde på FBC Ö4.5 mål också. @ 2.14 på Svenska Spel. 2/5u.

@innebandyexpert på twitter