Ligaspelet är tillbaka efter landslagsuppehållet och veckans kupong har en tydlig engelsk prägel med sju matcher från Premier League och en från The Championship. En halv miljon extra i prispengar finns i potten vilket lär behövas med tanke på kupongens två storfavoriter Liverpool och Manchester United. Spelstopp 15.59 lördag 20 november.

Topptipset – 72 rader X 3kr

 1. Liverpool – Arsenal (1, X)
  Gigantiska favoriter förvisso men se så det gick mot West Ham när koncentrationen sackade. Arsenal är i ett fint stim och kan nog sätta en hörna eller så här.
 2. Watford – Manchester United (X, 2)
  Inte ges Watford mycket chans av egen kraft men United har trasslat till det för sig förr och riskerar att ta alldeles för lätt på den här uppgiften.
 3. Wolves – West Ham (2)
  Vad är det för säsong West Ham håller på att leverera? Inte många såg detta utfall inför säsongen men The Hammers ångar på och vinner väl igen?
 4. Norwich – Southampton (2)
  Southampton har börjat addera till poängkontot på sistone och mot ligans jumbo i alla kategorier måste man bara slå.
 5. Aston Villa – Brighton (1, X, 2)
  Första matchen för Steven Gerrard kan ge en starkt effekt för ett Villa som kan mer men frågan är vad det är för ett Brighton som kommer på besök?
 6. Newcastle – Brentford (1, 2)
  Fyra raka nederlag kräver sin rekyl men nog får Brentford se upp mot fortsatt segerlösa Newcastle som rest sig från bottenskrapet och bara blickar uppåt?
 7. Burnley – Crystal Palace (1, X, 2)
  Crystal Palace fortsätter att göra väldigt mycket rätt och får också utdelning för sitt hårda jobb, men tunga Burnley blir en rejäl utmaning.
 8. Bristol City – Blackburn (2)
  Coventry gjorde tre på Bristol trots en man mindre senast vilket knappast övertygar när ett potent Blackburn med Ben Brereton i spetsen gästar.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!