Hade det inte varit för att Napoli tappade 2-0 i 72:a minuten till 2-2 och sånär 2-3 hade det slutat med full pott och fina 10 gånger insatsen. Ny kupong väntar nu och det är återigen dags för en onsdagsomgång där Champions League-gruppspelet ska avslutas med ett par riktigt spännande matcher. Spelstopp 20.44 onsdag 8 december.

Topptipset – 32 rader X 5kr

 1. Bayern München – Barcelona (1, 2)
  Det kommer knappast räcka med oavgjort för Barcelona här vilket innebär ett påtvingat större risktagande här som antingen slår väl ut eller väldigt fel.
 2. Manchester United – Young Boys (1, 2)
  Det finns alltjämt en liten liten chans att Young Boys kan ta sig vidare, men då gäller det att man återigen besegrar ett nu redan klart United som skulle rensa mång kuponger.
 3. Atalanta – Villareal (1, 2)
  Målfarliga Atalanta behöver segern här för att ta andraplatsen och det kommer man såklart gå för, vilket sett till hur det brukar kunna sluta absolut kan slå tillbaka.
 4. Benfica – Dynamo Kiev (1)
  Kiev har inte haft mycket att hämta i den här gruppen och inte heller i returmötet hemma i Ukraina, varpå det är hög tid för Benfica att få sin revansch och troligen med det nå åttondelen.
 5. RB Salzburg – Sevilla (X, 2)
  Få hade trott det men oavgjort räcker för Salzburg för att ta sig vidare, men så som Sevilla spelat upp sig blir det kanske svårlöst i slutändan?
 6. Wolfsburg – Lille (X)
  En tajt och stängd match senast lagen möttes kan mycket väl upprepa sig här då kryss räcker för Lille vad gäller att säkra gruppsegern medan formsvaga Wolfsburg måste vinna.
 7. Livingston – Hibernian (X, 2)
  Nog gick det bättre ifjol för Livingston som fått en usel start på säsongen, och som nu står inför ett tufft test i form av fjolårets ligatrea och cupsilvermedaljör.
 8. MK Dons – Plymouth (1)
  Ett hemmastarkt MK Dons har alla möjligheter att fortsätta sin fina formkurva mot ett Plymouth som tillhörde ligans sämsta bortalag ifjol.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!