Tack vare den skrala utdelningen förra lördagen kryddas lördagspotten med 15 miljoner extra i jackpott den här veckan. Fyra matcher, däribland den sena avsparkstiden, svarar Premier League för medan resterande nio hämtas från The Championship. Med så pass många favoriter på kupongen finns möjlighet till fin utdelning och kanske även ett miljonregn?

Stryktipset lilla systemet – 144 rader

 1. Chelsea – Leeds (1)
  Visst har Chelsea vissa skadebekymmer på mittfältet och Leeds börjar närma sig en seger, men efter blott en seger på sina fyra senaste är det dags att få utdelning för Chelsea.
 2. Liverpool – Aston Villa (1)
  Matchen mot Milan blev ytterligare ett fint styrkebesked för Liverpool som passade på att vila så gott som hela startelvan, varpå Villa tyvärr inte har något att hämta på Anfield.
 3. Norwich – Manchester United (2)
  United har fått ett uppsving och ser äntligen ljuset i tunneln igen, detta då Ralf Rangnick verkar vara den som kan få United att nå sin potential vilket ett sorgligt Norwich får erfara sist ut på kupongen.
 4. Arsenal – Southampton (1, X)
  Med Arsenal nere på jorden igen efter den senaste tidens fina formkurva finns chansen för ett förvisso skadeskjutet Southampton att sno åt sig ett rensarkryss.
 5. Birmingham – Cardiff (2)
  Det är fortsatt tungrott i Birmingham inte minst efter den tvärusla insatsen senast varpå man kommer långt på att utgå från höger om garderingsbehovet finns.
 6. Bournemouth – Blackburn (1, X)
  Inget lag har förlorat färre matcher än Bournemouth hittills som tillsammans med Fulham är ligans i särklass bästa lag, men jackpottvecka som det är betalar garderingen fint!
 7. Derby – Blackpool (1, X)
  Fortsätter kräftgången med ny förlust här lutar det onekligen åt League One för Derby men sett till nykomlingen Blackpools senaste insats ska en pinne vara det minsta man kan begära.
 8. Hull – Bristol City (2)
  Trots att det blivit ett par segrar mot slutet liksom poäng borta i Reading senast kommer förlusten till slut för Hull, och Bristol har fått bra utdelning med Nigel Pearson tillbaka på tränarbänken efter sjukdom.
 9. Luton – Fulham (2)
  Nog borde i all rimlighet detta bara kunna sluta på ett sätt då Fulham är ligans dominant vad gäller offensiven, varpå garderingar bara är motiverat om man jagar jackpottmiljonerna.
 10. Peterborough – Millwall (X, 2)
  Nu är förvisso Peterborough på en utstakat väg tillbaka till League One men Millwall har trots allt bara vunnit två av 10 bortamatcher hittills och blir troligen alltför överstreckat här.
 11. Preston – Barnsley (1, X, 2)
  Poyga Ashbagi har fortfarande inte lyckats vinna med sitt Barnsley som alltjämt fastnat i bottenstriden, men mot ett ojämnt Preston fungerar fortfarande överraskningsmomentet.
 12. Stoke – Middlesbrough (1, X)
  Visst siktar Middlesbrough på en tredje ’smash-and-grab’-seger i rad under Chris Wilder men Stoke har en högre lägstanivå som räcker långt hemma.
 13. Swansea – Nottingham Forest (1, X)
  Svårslagna Nottingham blir en tuff nöt att knäcka om den senaste tidens ineffektivitet håller i sig för Swansea, men hemma i Wales förlorar The Swans sällan varpå krysset räcker som gardering.

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Chelsea – Leeds (1, X)
 2. Liverpool – Aston Villa (1)
 3. Norwich – Manchester United (2)
 4. Arsenal – Southampton (1, X)
 5. Birmingham – Cardiff (1, 2)
 6. Bournemouth – Blackburn (1, X)
 7. Derby – Blackpool (1, X)
 8. Hull – Bristol City (1, 2)
 9. Luton – Fulham (X, 2)
 10. Peterborough – Millwall (2)
 11. Preston – Barnsley (1, 2)
 12. Stoke – Middlesbrough (1, X)
 13. Swansea – Nottingham Forest (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!