Efter debaclet förra helgen där hela kupongen fick ställas in är det nya tag som gäller mot 13 rätt den här söndagen när den årliga annandagsfotbollen ska synas från de brittiska öarna. Premier League och The Championship är vad som väntar när kupongens 13 matcher ska summeras. I ett intensivt matchande och under rådande omständigheter kring Covid-19, utöver ordinarie skadeläge såklart, kan det vara värt att gardera upp en och annan favorit som kanske inte går på sin normala fulla växel. Bra utdelning är också att vänta då 26 miljoner extra i jackpott utlovats! Spelstopp 15.59 söndag 26 december.

Stryktipset lilla systemet – 192 rader

 1. Brighton – Brentford (X)
  Inget lag kryssar oftare än Brighton som dessutom fortsätter ha det tungt framför mål, vilket ger ett fint spikkryss i kupongens sista match.
 2. Aston Villa – Chelsea (X, 2)
  Det finns mycket att gilla med Steven Gerrards Aston Villa och mot ett decimerat Chelsea bör man kunna stå upp bra och mycket väl sno åt sig en pinne.
 3. Manchester City – Leicester (1, X, 2)
  När det jagas jackpottmiljoner får man inte missa en så pass fin skrällchans som ett målfarligt Leicester som sprang in fem bollar här ifjol och redan besegrat City en gång den här säsongen.
 4. Norwich – Arsenal (2)
  När saker och ting äntligen börjat klicka för Arsenal finns alla möjligheter till en ny dominant seger med ett par måls marginal mot hopplösa jumbon.
 5. Tottenham – Crystal Palace (1, X)
  Det är nog bara att räkna med att Tottenham hädanefter inte kommer förlora särskilt många fler matcher under Antonio Conte, men med det sagt inte säkert att det bara är segrar på rad som gäller nu.
 6. West Ham – Southampton (1, X)
  Inte för att Southampton erbjuder särskilt mycket framåt men mot ett West Ham som ser lite tröttkört ut kan det mycket väl räcka till ett nytt kryss.
 7. Burnley – Everton (X)
  Vare sig Everton eller Burnley gör särskilt många supportrar glada för tillfället och ingen av dem lär vara sugna på att ge bort några poäng i onödan här vilket öppnar för ett riktigt tråkigt kryss.
 8. Huddersfield – Blackpool (1)
  Klar hemmafördel för Huddersfield här som var väl så effektiva senast lagen möttes i höstas, men får passa sig mot en nykomling som inget har att förlora här.
 9. Hull – Blackburn (1, 2)
  Nog är det alldeles för givet en jackpottomgång som denna att The Championships mest formstarka lag ska leverera, varpå garderingen måste med tidigt!
 10. Luton – Bristol City (1, 2)
  Av någon outgrundlig anledning kliver ojämna Luton på som en av kupongens största favoriter, vilket är konstigt då Luton hittills inte lyckats vinna två matcher i rad på hela säsongen.
 11. Middlesbrough – Nottingham (X)
  Båda lagen har fått bra effekt på tränarbytet och framförallt Nottingham är mer eller mindre omöjligt att besegra, något som Boro får erfara i vad som har alla förutsättningar för att bli en tajt tillställning.
 12. Millwall – Swansea (1)
  Det kan visserligen vara en tillfällig svacka men ett Swansea i behov av en moralstärkande trea har en lång uppförsbacke i Millwall som sällan viker ner sig framför hemmafansen.
 13. Preston – Sheffield United (1, 2)
  Ojämna Preston är sällan att lita på i tips-sammanhang och garderingen mot ett återuppståndet Sheffield är således ett måste!

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Brighton – Brentford (X)
 2. Aston Villa – Chelsea (X, 2)
 3. Manchester City – Leicester (1, X)
 4. Norwich – Arsenal (2)
 5. Tottenham – Crystal Palace (1, X)
 6. West Ham – Southampton (1)
 7. Burnley – Everton (1, X)
 8. Huddersfield – Blackpool (1, X)
 9. Hull – Blackburn (1, 2´)
 10. Luton – Bristol City (1, 2)
 11. Middlesbroug – Nottingham (1, X)
 12. Millwall – Swansea (1, 2)
 13. Preston – Sheffield United (1, 2)

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!