Eftersom Europatipset förpassades till tidigare i veckan och fullt fokus läggs på den långtgående engelska traditionen av Boxing Day-fotboll, är det därför dubbla system på Topptipset under julveckan. Således är matcherna nedan exakt samma som de första åtta på Stryktipsets kupong vilket ger ett liknande utgångsläge, men med en och annan twist och en tekniskt sett bättre chans att generera en betydande julklapp i plånboken. Spelstopp 15.59 söndag 26 december.

Topptipset – 72 rader X 5kr

 1. Brighton – Brentford (X)
  Kryss-specialisten Brighton får nog vänta på islossningen ytterligare ett tag då hårdjobbande nykomlingen Brentford har revansch att utkräva från sist lagen möttes.
 2. Aston Villa – Chelsea (X, 2)
  Villa borde fått med sig något från Anfield men gillar säkerligen sina chanser att hitta nätet mot ett Chelsea som tappat lite väl mycket poäng mot slutet.
 3. Manchester City – Leicester (1, X)
  Med fortsatt skör defensiv får Leicester det oerhört tufft att jobba ihop segern här men sätter man fem bollar här återigen är allt möjligt!
 4. Norwich – Arsenal (2)
  Det ska till ett mindre julmirakel för att Arsenal ska tappa poäng i den här matchen för visst har The Gunners ett fin facit mot bottenklubbarna att luta sig mot.
 5. Tottenham – Crystal Palace (1, X)
  Efter fem raka utan förlust i ligan och vidare till semifinalen i Ligacupen är humöret på topp i Tottenham som dock får se upp med gästerna som inte har något att förlora här.
 6. West Ham – Southampton (1, X, 2)
  Fasta situationer kan mycket väl visa sig avgörande här och James Ward-Prowse har gjort det förr i Southampton-tröjan så varför inte här?
 7. Burnley – Everton (1, X, 2)
  Med ett mycket troligt utgångskryss och en oviss matchutveckling om något lag mot förmodan skulle få in en boll så kan alla tecken löna sig, för visst kommer tvåan rensa fint!
 8. Huddersfield – Blackpool (1)
  Med en klart bättre trupp och uppåtgående form är det bara att banka på att hemmatrygga Huddersfield lyckas upprepa prestationen från höstens inbördes möte.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!