Blott två dagar efter den senaste matchen ska ett fåtal Premier League-lag återigen matchas på kupongen vilka står för kupongens fyra inledande matcher. Portugals högstaliga har inte heller dem tagit uppehåll riktigt ännu men precis som i England är det även där risk att Covid-smitta ställer till det. Man gör därmed säkrast i att avvakta så länge som möjligt med inlämning av spelet för att säkerställa startelvor och utgångsläge! Spelstopp 15.59 tisdag 28 december.

Topptipset – 64 rader X 3kr

 1. Crystal Palace – Norwich (1)
  I och med att Palace inte fick skjuta upp matchen mot Tottenham lär också denna spelas, men visst har väl The Eagles ett bra läge att plocka en välbehövlig trea mot ett svagt Norwich som har 0-11 på sina fyra senaste matcher.
 2. Southampton – Tottenham (X, 2)
  Fasta situationer fortsätter vara Southamptons främsta vapen och nog kan det räcka till en poäng om defensiven håller ihop lite bättre än den senaste tiden!
 3. Watford – West Ham (1, 2)
  Frågan är hur ringrostiga Watford är efter tre veckors uppehåll, men visst är West Ham en favorit i fara efter den senaste tidens formsvacka som ser många kuponger rensas om tvåan uteblir.
 4. Leicester – Liverpool (2)
  Ett utvilat och offensivt skarpt Liverpool med så gott som bästa möjliga elva ska inte detta skadedrabbade Leicester orka stå emot över 90 minuter vilket erbjuder bästa spikbudet på hela kupongen.
 5. Chesterfield – Halifax (1, 2)
  Toppmöte i National League och även om hemmalaget kliver in som klara favoriter bör väl andra förlusten för säsongen komma så småningom, så varför inte här mot laget som vunnit flest antal matcher totalt sett?
 6. CD Tondela – Gil Vicente (X, 2)
  Tondela är enda laget som inte kryssat ännu i ligaspelet och nog kan det väl vara dags nu med tanke på att Tondela ändå plockat nio av 12 poäng hemma?
 7. Maritimo – FC Vizela (1, X)
  Inget lag har kryssat fler matcher än Vizela vilket såklart gör att garderingen måste med, men nog går ettan före då nio av Maritimos 14 poäng hämtats på hemmaplan.
 8. Moreirense – Estoril Praia (1, 2)
  Inte mycket har studsat Moreirenses väg hittills och effekten av tränarbytet lyser fortfarande med sin frånvaro, men då Estoril inte riktigt trivs med favoritskapet är en knall här långt ifrån omöjlig.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!