Med 16 miljoner extra i potten denna stryktipsomgång finns det ingen anledning att inte hoppa på tåget mot 13 rätt. Med matcherna uppdelade på både lördag och söndag, tio från England och tre från Spanien, är det kanske just du som inleder det nya året som miljonär. Toppmötet mellan Chelsea och Liverpool lockar kanske flest tittare men för den som är med hela vägen är Alexander Isaks Sociedad också högintressant! Spelstopp 15.59 lördag 1 januari.

Stryktipset lilla systemet – 288 rader

 1. Crystal Palace – West Ham (X)
  Inte mycket skiljer dessa åt i nuläget och ett kryss precis som senast lagen möttes är en mycket trolig utgång trots Palaces hemmafördel.
 2. Leicester – Norwich (1, X)
  Lottas enligt 64-21-15 och just den här gången chansar vi på att tvåan uteblir fram till 85% sannolikhet!
 3. Watford – Tottenham (1, 2)
  Trots matchens första mål orkade inte Watford stå emot West Ham senast men mot ett Spurs som haft problem med lågt stående lag som ställer om kan det kanske räcka hela vägen?
 4. Blackpool – Hull (X)
  Inget kunde skilja lagen åt i höstas och förutsättningarna är i princip oförändrade även här, och med krysset spikat frigörs garderingar på annat håll!
 5. Chelsea – Liverpool (2)
  Efter två raka poängtapp siktar Liverpool på en riktig urladdning innan man tappar sin bäste spelare till AFCON och ett fortsatt decimerat Chelsea kommer få svårt att stå emot.
 6. Brentford – Aston Villa (2)
  Den tidiga beundran för Brentford har svalnat och resultaten likaså, vilket öppnar för ett Villa som visat fina tendenser under Gerrard.
 7. Everton – Brighton (X, 2)
  Även om det är oklart var Everton står i nuläget och Brighton lockar betydligt mer fortsätter gästernas ineffektivitet vara deras främsta akilleshäl, varpå det är säkrast att plocka med alla tecken?
 8. Leeds – Burnley (1, X)
  Precis som med Everton är det oklart var Leeds står någonstans på formskalan och även om ettan plockas först rensar garderingen alltför bra för att uteslutas!
 9. Southampton – Newcastle (1, X)
  Lottas enligt fördelningen 52-25-22 vilket innebär att garderingen täcker in 77% sannolikhet till grön bock!
 10. Bristol City – Millwall (1, 2)
  Till slut vaknade även Bristol City till framför hemmafansen och det är väl också ettan som är utgångstecknet här, men Millwall tog en fin bortaseger i Coventry senast och har trots allt fått vila en dag extra.
 11. Alavés – Real Sociedad (2)
  Med Sociedads tunga form innan uppehållet och hemmalagets managerbyte i åtanke vore en gardering på sin plats, men då denna är sist ut på kupongen är en spik det enda rätta.
 12. Getafe – Real Madrid (X, 2)
  Väldigt lite talar för att lillebror Getafe ska kunna störa serieledande Real, men med tanke på hur hårt hemmalaget jobbat nu för tiden finns möjligheten att chocka favoriten hemma direkt efter uppehållet.
 13. Elche – Granada (X, 2)
  Med Granadas bortaform i åtanke och det faktum att uppehållet kom synnerligen olägligt för dem går det inte att räkna bort Elche här som fått bra fart sedan Francisco Rodrigues tog över.

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Crystal Palace – West Ham (1, X)
 2. Leicester – Norwich (1, X)
 3. Watford – Tottenham (1, 2)
 4. Blackpool – Hull (1, X)
 5. Chelsea – Liverpool (2)
 6. Brentford – Aston Villa (X, 2)
 7. Everton – Brighton (X, 2)
 8. Leeds – Burnley (1)
 9. Southampton – Newcastle (1, X)
 10. Bristol City – Millwall (1, 2)
 11. Alavés – Real Sociedad (2)
 12. Getafe – Real Madrid (X, 2)
 13. Elche – Granada (X, 2)

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!