Vi har en helengelsk kupong att se fram emot denna veckoomgång och det är från de lägre divisionerna som matcherna hämtats. The Championship bidrar med fem matcher medan League One fullgör kupongen som hittar flertalet bortalag till låga procent. Är det månntro någon av dem som drar upp utdelningen på förra veckans nivåer? Spelstopp 19.59 tisdag 25 januari.

Topptipset – 32 rader X 5kr

 1. Birmingham – Peterborough (1, X)
  Peterborough fortsätter att förlora på bortaplan och även om inte Birmingham är i särskilt gott slag för tillfället ska 1X räcka långt här för den som jagar rensar-pengar!
 2. Coventry – Stoke (1, 2)
  Stoke har alla förutsättningar för att göra bättre ifrån sig och närma sig playoff-platserna, men då The Potters fortsätter vara ojämna garderas detta upp tidigt.
 3. Luton – Bristol City (1, 2)
  Likt Peterborough hör det inte till vanligheterna att Bristol vinner på bortaplan men ett med en offensiv i fin form kan det mycket väl gå vägen här.
 4. Nottingham Forest – Barnsley (1)
  Tyvärr för Barnsleys del har jumbon ingenting att hämta från The City Ground där Nottingham vunnit tre av sina fyra senaste.
 5. QPR – Swansea (X)
  Med en jämn match att vänta och det faktum att QPR behövt sena mål för att avgöra flera av sina matcher på sistone ligger krysset närmast till buds i London, vilket erbjuder en fin spikmöjlighet!
 6. AFC Wimbledon – Ipswich (X, 2)
  Ipswich har hittat formen i precis rätt tid och än har dem inte gett upp om playoffet, vilket ska räcka långt mot ett betydligt mer begränsat Wimbledon som slåss för att rädda nytt kontrakt.
 7. Burton Albion – MK Dons (2)
  Trots hemmaplan får Burton finna sig i att vara underdog här, detta då MK Dons redan besegrat dem två gånger den här säsongen och dessutom håller en klart högre nivå totalt sett.
 8. Gillingham – Shrewsbury (X, 2)
  Med åtta förluster på de nio senaste omgångarna är det inte konstigt att Gillingham är kvar på jumboplatsen, något som målsnåla Shrewsbury bör kunna utnyttja trots deras svaga bortafacit.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!