Med 8 av 8 rätt senast och hela 7600kr in på kontot är det bara att gratulera alla ni som ryggade systemet förra veckan. Nu blir det en desto svårare kupong att bita i då det bjuds på cupspel med semifinal- och finalplatser på spel. Dessutom finner vi klassiska Old Firm-derbyt som kan visa sig nog så avgörande för titelstriden i skotska Premiership. Spelstopp 19.59 onsdag 2 februari.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Celtic – Rangers (2)
  Väldigt mycket hänger på utgången av den här matchen vad gäller var titeln hamnar, men med tomma läktare och flera tunga bortfall för Celtic har Rangers ett guldläge i ordets rätta bemärkelse här.
 2. Huddersfield – Derby (1, X)
  Trots upphämtningen senast lämnade prestationen som helhet en hel del att önska och Derby, som inte varit särskilt produktiva i bortaspelet, behöver visa klart mer för att hålla formstarka Huddersfield från tre poäng.
 3. Barnsley – Cardiff (1, 2)
  Väldigt lite talade för att Cardiff skulle ha något att sätta emot formstarka Nottingham senast och ungefär lika lite talar för att Barnsley ska vinna fotbollsmatcher inom den närmsta tiden, vilket såklart tvingar fram garderingen här.
 4. Rayo Vallecano – Mallorca (1, 2)
  Med en stark hemmafördel är det upp till bevis hur mycket Rayo kan och vågar gå för det i den här matchen, vilket också kan sägas om Mallorca som ligger pyrt till i La Liga och möjligen bortprioriterar detta.
 5. Valencia – Cádiz (1)
  Det ser ut att bli lite av en mellansäsong för Valencia som dock fått tillbaka stabilitet att bygga vidare på, men en möjlig cuptitel som hägrar lär man inte kunna stå emot varpå formsvaga och problemtyngda Cádiz inte ska ha något att hämta här.
 6. Benfica – Gil Vicente (1, X)
  Spelarna fick som de ville till slut när Jorge Jesús fick lämna managerposten, men än så länge har effekten av bytet varit ganska svalt vilket öppnar för gästerna som både överraskat hittills och trivs med den här typen av utmaningar.
 7. Gent – Club Brügge (1, X, 2)
  Det går inte att säga annat än att första matchen i dubbelmötet i belgiska cupen är kupongens klurigaste match, och utan tydlig favorit är det lika bra att gardera upp så tidigt som möjligt även om formkurvan lutar åt höger.
 8. Burkina Faso – Senegal (2)
  På pappret har förhandsfavoriten Senegal helt klart haft den lättaste vägen till finalen och med endast ett hinder kvar, ett decimerat sådant dessutom, ska en stjärnspäckad elva lyckas lösa detta under ordinarie tid.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!