Nog är det en riktig drömkupong som väntar denna Super Sunday av europeisk och internationell fotboll av högsta klass. Dessutom lockas vi av 4 extra miljoner i potten som drar upp utdelningen på en redan lovande kupong. Vilken match följer du? Spelstopp 14.59 söndag 6 februari.

Europatipset lilla systemet – 288 rader

 1. Nottingham Forest – Leicester (X, 2)
  Svårt att se gästande titelhållarna Leicester göra bort sig här då FA-cupen är en tydlig prioritet, men Nottingham är svårslaget under Steve Cooper och lär bjuda upp!
 2. Bournemouth – Boreham Wood (1)
  Med ett par divisioners skillnad lagen emellan ska det mycket till för att lilla Boreham Wood ska lyckas skrälla här, och gardering är därmed enbart vettigt på större system.
 3. Juventus – Hellas Verona (1, X)
  Verona brukar kunna göra det jobbigt för Juventus och rent arbetsinsatsmässigt är garderingen väl motiverad, å andra sidan blir det intressant att se Dusan Vlahovic i svartvitt och hans omgående inverkan.
 4. Udinese – Torino (2)
  Visst påminner Udinese i mångt och mycket om fjolårets Torino, vilket tillsammans med lagets senaste inbördes möte också belyser skillnaden i nuläget dem emellan.
 5. Bologna – Empoli (1, X)
  Två lag i stort behov av poäng som kommer med stora frågetecken, främst defensivt, ger en spänd tillställning och ett mycket möjligt ställningskrig vilket lutar åt delad pott .
 6. Venezia – Napoli (2)
  Nykomlingen Venezia har haft det ganska tungt på lagen från toppen av tabellen hittills och när Napoli nu ser ut att vara på gång igen tecknas tvåan ner tidigt.
 7. Sampdoria – Sassuolo (1, 2)
  Blir det mer av samma under nye managern Giampaoli eller kan Sampdoria få ett lyft de kommande omgångarna är den stora frågan, helt klart lär det bli svårt att hålla gästerna mållösa här.
 8. Barcelona – Atlético Madrid (1, X, 2)
  Vidöppet möte i La Liga-toppen där såväl Barca som Atlético skulle må bra av en trepoängare här, och sett till tidigare inbördes möten får väl ändå gästerna sägas ha ett visst gynnsamt utgångsläge.
 9. Real Betis – Villareal (1)
  Ligatrean Betis flyger fram på samtliga plan för tillfället och med så pass högt självförtroende har bortasvaga Villareal en tuff uppgift framför sig, inte minst om Gerard Moreno missar den här matchen som befarat.
 10. Real Madrid – Granada (1)
  Två raka poängtapp kräver en rekyl av serieledande Real som alltjämt har fyra poängs marginal i toppen, och hemma på Bernabéu gör man sällan misstag varpå ettan är odiskutabel.
 11. Lille – PSG (1, X, 2)
  Regerande mästarna Lille måste vakna till nu och mot PSG brukar det sällan vara svårt med motivationen inte minst på hemmaplan, vilket gör det vettigt att utgå från vänster här.
 12. Dortmund – Bayer Leverkusen (1, 2)
  Spännande och troligen målrikt toppmöte från Bundesliga där det är gästerna som behöver segern allra mest, och utan Erling Håland i hemmalaget finns väl ändå chansen?
 13. Senegal – Egypten (1)
  När allt nu ska avgöras blir det intressant att se hur mycket energi såväl fysiskt som mentalt det tagit på Egypten vars resa till finalen varit betydligt tuffare, och visst har Senegal fler spelare som kan avgöra detta?

Europatipset stora systemet – 1024 rader

 1. Nottingham Forest – Leicester (X, 2)
 2. Bournemouth – Boreham Wood (1, X)
 3. Juventus – Hellas Verona (1, X)
 4. Udinese – Torino (2)
 5. Bologna – Empoli (1, X)
 6. Venezia – Napoli (2)
 7. Sampdoria – Sassuolo (1, 2)
 8. Barcelona – Atlético Madrid (X, 2)
 9. Real Betis – Villareal (1, X)
 10. Real Madrid – Granada (1)
 11. Lille – PSG (1, X)
 12. Dortmund – Bayer Leverkusen (1, 2)
 13. Senegal – Egypten (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Europatipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!