En patetisk derbyinsats av Rangers och en rejält svag hemmaprestation av storlaget Benfica var allt som stod i vägen för andra raka veckan med full pott. Ny onsdagskupong innebär dock nya tag och det är en riktigt underhållande kväll som väntar där det inhemska cupspelet från Frankrike och Spanien kittlar lite extra. Spelstopp 20.44 onsdag 9 februari.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Aston Villa – Leeds (1)
  Gästande Leeds är fortsatt härjat av skador och lyckades inte få med sig något från Newcastle senast, och med ett Aston Villa på tydlig uppgång lär dem inte få med sig särskilt mycket mer här heller.
 2. Tottenham – Southampton (1)
  Sent omsider har Tottenham och kanske främst Harry Kane vaknat till på allvar och ett bortasvagt Southampton kommer få kämpa hårt för poängen precis som sist lagen möttes.
 3. Norwich – Crystal Palace (1, 2)
  Självförtroendet har fått sig ett rejält lyft i Norwich och degraderingen ser inte längre självklar ut, men frågan är det bara är tillfälligt eller om Dean Smith verkligen kan rädda dem i slutändan?
 4. Milan – Lazio (X, 2)
  Fyra raka matcher utan insläppt mål hör knappast till vanligheterna för Lazio som dock verkar ha hittat formen precis i rätt tid sett till deras cupambitioner, och ett Milan som gör rätt i att fokusera på titelstriden erbjuder således en fin möjlighet.
 5. Nice – Marseille (1, X, 2)
  Kupongens jämnaste match på förhand är tveklöst denna då det laget som avancerar vidare ligger i förarsätet vad gäller titeln i Coupe de France, och utan tydlig favorit är det säkrast att ta med alla tecken!
 6. Rayo Vallecano – Real Betis (1, 2)
  Historisk match för Rayo vars fina hemmafacit lagt en bra grund inför chanserna i dubbelmötet, men Betis är trots förlusten senast tuffast tänkbara motstånd just nu varpå garderingen är ett måste.
 7. Blackburn – Nottingham Forest (1, X)
  FA-cupsegern till trots så är det tillbaka till verkligheten nu för Nottingham som gästar ett Blackburn som är ligans bästa hemmalag hittills – och som har sin direktplats till det förlovande landet att bevaka.
 8. QPR – Middlesbrough (X)
  Formstarka Middlesbrough bör inom kort hitta in bland playoff-platserna men i dessa matcher kommer poängen inte särskilt lättvindigt, och QPR som inte heller förlorar särskilt ofta för tillfället blir en rejäl värdemätare som luktar kryss lång väg.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!