Precis som förra veckan står det europeisk toppfotboll på schemat, och även om det bara är två matcher som hämtas från Champions League den här onsdagen bjuder fotbollsveckan ändå på idel underhållning. Engelsk fotboll från The Championship och Premier League summerar kupongen där vi sätter stor tilltro att Liverpool den här veckan inte gör en Dortmund från den föregående. Spelstopp 20.29 onsdag 23 februari.

Topptipset – 36 rader X 5kr

 1. Atlético Madrid – Manchester United (1, 2)
  Högintressant tillställning mellan två lag som inte riktigt får till defensiven för tillfället, frågan är bara vem som har tillräckligt med kvalitet för att ta kontroll över dubbelmötet?
 2. Benfica – Ajax (2)
  Svårt att inte gilla Ajax för tillfället och då inte bara för det fina offensiva spelet, de holländska serieledarna räds ingen ens på den allra största scenen vilket ett för dagen tveksamt Benfica får se upp med.
 3. Liverpool – Leeds (1)
  Helt plötsligt lever titelstriden och det är verkligen inte läge för att slå av på takten för Liverpool, varpå nionde raka segern ska hämtas in tämligen obehindrat mot ett fortsatt ihåligt Leeds.
 4. Burnley – Tottenham (1, 2)
  Nu återstår det att se vad segern mot Man City kan göra för Tottenham framöver men när Son och Harry Kane är på det spelhumöret är man onekligen svårstoppade, något ett Burnley som fått ny kraft på sistone kan bli varse.
 5. Watford – Crystal Palace (1, X, 2)
  En efterlängtad seger senast för Watford blåste möjligen nytt liv i deras förhoppningar om nytt kontrakt, och nog gillar dem sina chanser mot ett Palace som ännu inte vunnit under 2022 och får väldigt lite utdelning överlag just nu.
 6. Derby – Millwall (X)
  Hemmastarka Derby fortsätter att plocka sina poäng i botten och här står man inför en ny måste-match mot notoriskt bortasvaga Millwall, ett Millwall som ser ut att sakna flertalet offensiva spelare här.
 7. Huddersfield – Cardiff (1)
  Med minst två insläppta från fem av sina sex senaste bortamatcher vill det nog till nåt alldeles extra för Cardiff här mot ett formstarkt och stabilt Huddersfield som jagar vidare i tabelltoppen.
 8. QPR – Blackpool (1, X, 2)
  Nykomlingen Blackpool förtjänar mycket beröm för sin säsong och så även för den senaste tidens formkurva, och här har dem alla möjligheter att göra det svårt för hemmalaget som verkligen inte varit att lita på den senaste tiden.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!