Torsdagen är här och den bjuder på flera fina matcher från såväl England och Premier League som utslagsrundorna i Europa League och Conference League. Chelsea är kupongens största favorit som väl inte behöver garderas upp men håller verkligen Rangers, Wolves och Roma för trycket? Spelstopp 18.44 torsdag 10 mars.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Norwich – Chelsea (2)
  Tyvärr har inte jumbon Norwich något att hämta mot ett formstarkt Chelsea som har så pass mycket kvalitet när dem väl drar upp tempot, och visst kan detta sluta med både två och tre måls marginal.
 2. Leeds – Aston Villa (1, 2)
  Med nästintill maximal utdelning senast för Villa blir det intressant att se om dem kan följa upp det med något liknande här, men frågan är hur stadigt Leeds står nu under nytt ledarskap och med kniven mot strupen?
 3. Southampton – Newcastle (X, 2)
  Inte mycket stämde för Southampton senast som såg både fysiskt med även något mentalt trötta ut, vilket ett Newcastle som ångar på ska kunna dra nytta av.
 4. Wolves – Watford (X)
  Den match på kupongen som man ser minst fram emot att följa är onekligen den här på ett målsnålt Molineaux, och då båda lagen behöver bryta förlusttrenden låter väl ett kryss tämligen okej för bägge?
 5. Atalanta – Bayer Leverkusen (1, 2)
  Såväl Atalanta som Leverkusen har fin höjd när saker och ting stämmer för dem, men duon har också tendensen att allt som oftast släppa in mål i princip varje match varpå det kan svänga en hel del här!
 6. Braga – Monaco (X, 2)
  Hemmastarka Braga behöver ett bra resultat här till returen då Monaco med sin fina offensiva spets står för favoritskapet i dubbelmötet, och visst löser väl gästerna minst en poäng trots bortaplan?
 7. Glasgow Rangers – Crvena Zvezda (1, X, 2)
  Att slå ut Dortmund var visserligen en fin skalp men här har inte Rangers råd att slå av på takten eller tro att något är klart förrän dubbelmötet är över, för Röda Stjärnan går starkt i Serbien och är obesegrade i Europa League hittills!
 8. Vitesse – Roma (2)
  Det vore visserligen inte första gången Roma sumpade en given trepoängare om dem inte skulle lyckas vinna här, men sett till förutsättningarna är det snarare upp till Roma än Vitesse vad gäller hur den här matchen kommer sluta.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!