Det pressas på med matcher innan uppehållet och det är viktiga poäng som står på spel i viktiga skeden i såväl Champions League som Premier League och The Championship. En fin midweek-runda som såklart toppas av åttondelsreturerna men även av formstarka duon Arsenal och Liverpool som nyligen spelade ett intressant dubbelmöte i Ligacupens semifinal. Revanschläge nu? Spelstopp 20.29 onsdag 16 mars.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Lille – Chelsea (2)
  Hur mycket man än kan och vill hoppas på en skräll går det inte att komma ifrån att det här dubbelmötet i mångt och mycket redan är över, än mer så om Chelsea skulle ta ledningen här.
 2. Juventus – Villarreal (X)
  Ett jämnt första möte och helt jämnt också i målprotokollet ger en mycket spännande tillställning och frågan är om det kommer gå att sära på lagen efter 90 minuter, för ingen vill väl släppa in den andre i matchen?
 3. Arsenal – Liverpool (1, 2)
  Fem raka utan seger eller för den delen göra mål är Arsenals inbördes facit men som The Gunners spelar för tillfället, och med Mohamed Salah möjligen borta från den här matchen, har dem väl ändå chansen?
 4. Brighton – Tottenham (1, 2)
  Hade det inte varit för de lite för många tappen de senaste veckorna hade Tottenham fått förtroendet fullt ut, men det har knappast varit när dem på pappret borde vinna som allra tydligast dem faktiskt levererat under 2022 vilket gör garderingen nödvändig – som också rensar otroligt bra!
 5. Blackpool – Sheffield United (1, X, 2)
  Ett försiktigt Blackpool har med sina tre raka segrar och mittenplacering kanske inte så mycket att vara försiktiga med under avslutningen, men då det är ovisst vad vi har att vänta från dem vilket också gäller för Sheffield är det säkrast med alla tecken.
 6. Cardiff – Stoke (1, X)
  Det fortsätter att gå tungt för Stoke som behövt ett sent straffmål för att kvittera ut poäng i sina två senaste matcher, och med Cardiffs hemmafavör och formmässiga uppsving de senaste månaderna ska 1X räcka här.
 7. Millwall – Huddersfield (X)
  Ligans två formlag för tillfället bjuder på intressanta 90 minuter där Huddersfield, som inte förlorat på 17 raka matcher och jagar direktplatsen, kommer få kämpa mot svårslagna hemmalaget Millwall som skrivit in sig själva i playoff-kampen igen.
 8. Nottingham Forest – QPR (1, 2)
  Formstarka Nottingham får såklart gälla som favoriter här men kommande FA-cupmöte med Liverpool stör möjligen förberedelserna här, vilket öppnar för gästerna som skulle kunna överraska här om dem får lika bra utdelning som senast.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!